Szilvia Mátrai

Co-founder, MBA, ACC
Sales and organisational development

Szilvia angol-orosz szakos bölcsész diplomája megszerzése után angol nyelvi üzleti kommunikációt oktatott vállalatoknál, ezzel párhuzamosan végzett MBA tanulmányokat vállalatgazdálkodási szakon, majd több mint 15 évvel ezelőtt végleg elköteleződött a szervezetfejlesztés, tréningek és coaching mellett.

8 évig dolgozott client partnerként egy globálisan piacvezető szervezetfejlesztő vállalatnál, ahol egyrészt saját ügyfélkört épített ki, akik részére összetett szervezetfejlesztési megoldásokat értékesített, másrészt a Helping Clients Succeed című komplex értékesítésfejlesztési programot vezette, honosította az ehhez tartozó anyagokat és tréningeket tartott a témában.

Az elmúlt években több különböző értékesítési módszertant sajátított el, többek között FMCG területen használt módszertanokat, B2B termék- és szolgáltatás- értékesítési technikákat. A coaching szemléletű értékesítés bizonyult számára és ügyfelei számára a legeredményesebb megközelítésnek. Eddigi pályafutása során számos átfogó értékesítési eredményességfejlesztő program kidolgozásában és megvalósításában vett részt. Az értékesítési sajáthang coaching módszer kidolgozója.

Az értékesítéssel kapcsolatos szervezeti kérdések mellett több együttműködésfejlesztő programot is megvalósított. Munkájában alkalmazza a tréning, facilitálás, egyéni, csoport- és teamcoaching elemeket, az ügyfél szükségletének megfelelően. Coachként a tranzakcióanalízist és a Gestalt megközelítést alkalmazza a megoldásfókuszú megközelítés mellett.

Kiemelt területei:

  • executive és business coaching
  • szervezeti kultúra fejlesztése
  • értékesítési szervezetek fejlesztése
  • értékesítési szemléletformálás

Contacts:

E-mail:
szilvia.matrai@www.communique.hu
Phone:
+36 20 351 8925