Norbert Faniszló

Co-founder
Management and Marketing advisory

Norbert, amerikanisztika szakos angol tanári diplomájának megszerzését követően több hazai vállalatnál és multinacionális cégnél dolgozott közép és felsővezetőként marketing és kommunikációs területeken. Több, mint 20 éves tapasztalat van kiváló teljesítményű csapatok építésében és vezetésében.

Pályája elején a Fani-Tex sportszergyártó cégnél a termékfejlesztés és a sportmarketing területeit vezette.  Ezt követően a Walt Disney Licensing Central and South-East Europe-nál a

a divatcikk és lakáskultúra kategóriákhoz kapcsolódó licenc tevékenységekért felelt az általa felügyelt régió 14 országában. Később az Adidasnál a kiemelt partnerekhez kapcsolódó marketing tevékenységek irányította beleértve a retail, trade, sport, online és brand marketing aktivitásokat.

A BKK-nál ügyfél-kommunikációs vezetőként komplex, az egységes fővárosi arculat kialakításához is hozzájáruló innovatív projekteket vezette, a Big Bus Tours ügyvezetőjeként pedig egy nemzetközi turisztikai szolgáltató budapesti leányvállalatának teljes működéséért felelt.

Kiemelt területei:

  • menedzsment tanácsadás
  • marketing és értékesítési stratégia
  • márkaidentitás tervezés
  • márkakommunikáció

Contacts:

E-mail:
norbert.faniszlo@www.communique.hu
Phone:
+36 20 980 9653