Faniszló Norbert

Társalapító
Menedzsment és Marketing tanácsadás

Norbert, amerikanisztika szakos angol tanári és marketing szakos közgazdász diplomájának megszerzését követően több hazai vállalatnál és multinacionális cégnél dolgozott közép és felsővezetőként marketing és kommunikációs területeken. Több mint 20 éves tapasztalata van kiváló teljesítményű csapatok építésében és vezetésében.

Pályája elején a Fani-Tex sportruházatgyártó cégnél a marketing és külkereskedelem területeit vezette.  Ezt követően a Walt Disney Licensing Central and South-East Europe-nál a divatcikk és lakáskultúra kategóriákhoz kapcsolódó licenc tevékenységekért felelt az általa felügyelt régió 14 országában. Később az Adidasnál a kiemelt partnerekhez kapcsolódó marketing tevékenységeket irányította beleértve a retail, trade, sport, online és brand marketing aktivitásokat.

A BKK-nál ügyfél-kommunikációs vezetőként komplex, az egységes fővárosi arculat kialakításához is hozzájáruló innovatív projekteket vezetett, a Big Bus Tours ügyvezetőjeként pedig egy nemzetközi turisztikai szolgáltató budapesti leányvállalatának teljes működéséért felelt.

Kiemelt területei:

  • menedzsment tanácsadás
  • marketing és értékesítési stratégia
  • márkaidentitás tervezés
  • márkakommunikáció

Elérhetőségek:

E-mail cím:
norbert.faniszlo@communique.hu
Telefonszám:
+36 20 980 9653